Infoblad dec 2018

Information Brf Backsippan

december 2018

 

 

 

 

 

 

MILJÖHUSET

Nu börjar miljöhuset bli klart och planen är att det ska bli klart till årsskiftet. Det som är kvar är golv, belysning, trägavel, lås till alla dörrar m.m. Putsning av väggarna och dränering på norrsidan av huset görs till våren.

 

SOPSORTERING

Vi vill påminna om vikten av att sortera allt som kommer från hushållet. Det kommer framöver bli vite, dvs högre kostnad om vi lägger annat än restavfall i den gröna lådan. Plåt, plast, papp och glas körs till uppställda containrar. När vårt miljöhus är klart för inflyttning kommer lådor för dessa fraktioner att finnas där samt lådor för farligt avfall samt elektronik. Matrester sorteras i köket och läggs i avsett kärl. Lägg gärna blöt kompostpåse i en extra torr. Lättare att hålla rent i lådan och mindre lukt.  Observera att kompost, som är tungt, kostar 80 öre/kg och restavfall 2,80 kr/kg! Alltså: inga matrester eller annat än restavfall i gröna lådan. Gå gärna in på SEOMs hemsida och kolla in deras eminenta info om sortering.

Tidningscontainern kommer tillbaks på sin gamla plats inom kort.

 

STADSNÄT

Styrelsen har beslutat att beställa indragning av stadsnät(bredband) till alla hus. Arbetet görs till våren.

 

BALKONGERNA

Alla balkonger har nu setts över, öppnats nedtill och nederkanterna har impregnerats. Några balkonger har renoverats (balkonggolv och överliggare har oljats in) av Lasse Jäger och där har medlemmen fått ersätta Lasse för detta arbete.

 

STADGAR OCH ÅRSMÖTESPROTOKOLL

De nya stadgarna som beslutades på senaste stämman och årsmötesprotokollet finns nu på hemsidan.

 

 

 

 

LEVANDE LJUS

Styrelsen vill till sist uppmana till försiktighet med tända ljus. Släck alltid ljusen när du lämnar rummet!

 

God jul och gott nytt år

önskar styrelsen

 

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS