Infoblad sep 2017

STÄDDAG

Föreningens traditionella städdag blir den 23 september. Samling på piazzan kl.10. Vid 12-tiden avbryter vi för en grill- och fika-paus.

De hus som inte kan närvara vid städdagen debiteras enligt tidigare överenskommelse 200 kr för föreningens fördyrade omkostnader avseende underhåll av de gemensamma ytorna.

Som alternativ går det att åta sig en uppgift att göra vid ett annat tillfälle. Tala med Anki (Annerovägen 7).

 

OLJA IN BALKONGGOLV OCH ÖVERLIGGARE

Om du inte har oljat in balkonggolv och överliggare så är det hög tid att göra det nu. Sandpappra och tvätta räcket innan du oljar in det. Terrass-lasyr till golvet och olja till överliggaren finns i förrådet. Om det tagit slut kan du kontakta någon i styrelsen.

 

RENGÖRING AV HÄNGRÄNNOR

Det är också dags att göra rent hängrännorna ovanför din balkong. Be någon granne eller någon i styrelsen om hjälp om du inte har möjlighet att göra detta själv.

 

HUSHÅLLSSOPOR

Under sommaren har vi haft problem med överfulla soptunnor. Styrelsen vill påminna alla om att det endast är hushållssopor som ska slängas i tunnorna. Kartong, plast, glasflaskor och papper ska lämnas vid en miljöstation, t.ex. vid KOM köpcentrum. Se noga till att locket är ordentligt stängt när du har slängt sopor i tunnan så att inte fåglar kan sprida ut sopor på marken.

 

Sensommarhälsningar från styrelsen

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS