Basinformation till mäklare

Nedan följer allmän information om Brf Backsippan. Uppgifter om den enskilda lägenheten kan fås av styrelsen via kontaktsidan.

Typ av förening

Äkta bostadsrättsförening.

Fastighetsbeteckning

Rotfrukten 3, Sollentuna kommun.

Byggnadsår

1986-87

Ekonomisk plan

Registrerad 1987 - 02 – 20

Storlek

Föreningen består av 21 radhuslägenheter i tre rader vid Annerovägen, Sollentuna. Boyta per lägenhet är ca 112 kvm, biyta 28 kvm jämte ett kallförråd och kallgarage i separat länga.

Årsavgift

Årsavgiften betalas månadsvis i förskott och uppgår fr o m den 1 januari 2021 till mellan 6042:- och 6408:- kronor exklusive uppvärmning, vatten och el. Avgifterna varierar då lägenheterna har något olika andelstal, se nedan.

Andelstal

  • Översta raden gavelhus: 4,9%
  • Översta raden mellanhus: 4,75%
  • Mellan- och nedre raden gavelhus: 4,8%
  • Mellan- och nedre raden mellanhus: 4,62%

Uppvärmning

Samtliga av föreningens radhus är anslutna till Sollentuna kommuns energibolag SEOMs fjärvärmenät. Förbrukning betalas av bostadsrättshavaren.

Bredband

Samtliga av föreningens radhus är anslutna till Sollentuna kommuns stadsnät. Tjänsteoperatör väljs och betalas av bostadsrättshavare efter önskemål och behov.

Garage och parkering

I bostadsrätten ingår ett kallgarage i separat länga och en flytande parkeringsplats utomhus i mån av plats. Föreningen har 16 st parkeringsplatser utomhus, varav fyra st har uttag för motorvärmare och sex st har uttag för laddning av elbil.

Sophämtning och vatten

Sophämtning ingår i årsavgiften. Vattenförbrukning köps in av föreningen som köper in vattnet från Sollentuna kommuns energibolag SEOM och debiteras till föreningens självkostnad efter enskild förbrukning.

Elektricitet

Samtliga radhus har individuell elmätare. Elförbrukningen betalas av bostadsrättshavaren.

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS